PricewaterhouseCoopers, Boston

When leading global architects Vocon needed an environmental graphics partner to help deliver their vision for the new PricewaterhouseCoopers headquarters in Boston, they came to White Light.  PwC's new location at 101 Seaport Boulevard showcased over 12 floors of elevator, cafe and feature location environmental graphics, including floor-to-ceiling murals, custom window film on tempered glass and a unique plexiglass timeline wall of Boston milestones.

With offices in Cleveland and New York, Vocon needed deep experience on-the-ground to conduct field reviews of each of the intended spaces and work with demanding production schedules driven by such a high profile project for this Fortune 100 company.  White Light engineered, produced and installed the environmental graphics package and delivered the project on-time and on budget.

©2020 White Light Visual, LLC  All rights reserved.
  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Instagram Black Round